Vakkundige Auto Theoriecursus

Gepubliceerd dec. 24, 21
6 min read

Auto Theorie Examen Halen? Volg De Theoriecursus

Leer de auto theorie op jouw manier! De rijopleiding voor het autorijbewijs bestaat uit twee delen, theorie en praktijk. Je mag pas op voor je rijexamen als je het auto theorie-examen hebt gehaald. Kies daarom welke manier het beste bij jou past en slaag snel voor je theorie! Je hebt bij Osseforth de keuze uit een persoonlijke coach en Speed Theorie.

Thuis achter je laptop of pc log je in met Astrid en worden alle onderwerpen behandeld. De kosten voor dit online 1 op 1 pakket bedragen € 225 incl btw. Er bestaat de mogelijkheid om het pakket uit te breiden met 1 of meerdere extra lessen. Je kunt ook kiezen voor een inclusief theorieboek en online examens - Theorie dagcursus bij A Klasse autotheorie.

Hoe Kan Ik Voor Het Theorie-examen Auto Leren En Oefenen?

Samen met Astrid ben je 4 x 2 uur online bezig met de lesstof en online examens. De kosten hiervan bedragen € 425 incl btw. Programma SPEED theorie, Stel je het leren van de auto theorie elke keer maar uit? Dan hebben wij dé oplossing voor jou. Schrijf je nu in voor onze Speed theorie.

Je opgeven voor de Speed, Theorie moet voor jou een stok achter de deur zijn om te gaan leren. Je weet precies hoeveel van de vragen je op examen goed zou beantwoorden. Wij durven met trots te zeggen dat we de beste voorbereiding bieden: alle hoofdstukken uit het theorieboek kun je onbeperkt online oefenen en een deskundige docentvoor de klas die al je vragen kan beantwoorden.

Auto Theorie Cursus En Examen In 1 Dag

Voorafgaand aan de klassikale Speedcursus leer je dus online alles over de verschillende onderdelen die in het examen voorkomen. We plannen in overleg met jou het examen in, op een datum na je Speed, Theorie cursusdag. Dus wil je de kans dat je meteen voor je theorie slaagt aanzienlijk vergroten? Schrijf je dan in voor de SPEED theorie! Locatie en tijdstip SPEED theorie, Je volgt de cursusdag op onze vestiging in Sittard-Geleen of Heerlen-Kerkrade.

Rijbewijs Auto - Rijschool in Sint-NiklaasTheoriecursus Voor Autorijbewijs (B) - Rijschool

Dus vanaf je 16e verjaardag mag je op examen. Beginnen met autorijlessen! Wil je meer weten over autorijlessen in Limburg? Schrijf je dan in voor een vrijblijvende auto proefles..

Auto Theorie Cursus En Examen In 1 Dag

Vanaf 17 jaar kan je reeds het theorie-examen afleggen. Dit kan je door zelfstudie (met het handboek of op ) of door een cursus van 12 uur in de rijschool te volgen. Na 2 niet geslaagde theorie-examens cat B ben je verplicht 12 uur theorieles te volgen. Deze theorie cursus gaat door in ons kantoor te Genk (Grotestraat 23/1), raadpleeg ons nieuwsoverzicht voor de data van de volgende theoriecursus.

Om te slagen dien je 41/50 te behalen. Je kan het examen zonder afspraak afleggen van maandag tot vrijdag tussen 7u en 16u in het examencentrum in Alken (Industrieterrein Kolmen 1216, 3570 Alken). Meld je daar met je identiteitskaart en € 15,- aan. Om een examen in een speciale zitting af te leggen of met een tolk (enkel nog mogelijk Frans, Duits of Engels) maak je vooraf een afspraak.

Auto Theorie Cursus

Aangepaste theorie-examens vinden altijd plaats op afspraak. Neem op tijd contact op met een examencentrum ((opent in nieuw venster)). De vragen worden voorgelezen door een examinator en de kandidaat krijgt meer tijd om te antwoorden. Om in aanmerking te komen voor het vertraagd examen is een getuigschrift of attest nodig van een van volgende instanties:centrum voor beroepsoriëntering, CLB (Centrum voor Leerlingenbegeleiding)instituut voor buitengewoon onderwijscentrum voor observatie of begeleiding, OCMW (Online Theorie Cursus – In 2 dagen klaargestoomd).Op dat attest of getuigschrift moet duidelijk staan dat de kandidaat een ontoereikend mentaal of intellectueel vermogen heeft of een beperkte graad van alfabetisme.

Je wil je rijbewijs B halen, maar je hebt moeite om de leerstof van het rijexamen zelfstandig te leren? Volg onze cursus rijbewijs! We nemen in eenvoudige taal de wegcode door. Je krijgt ook de kans om individueel op de computer te oefenen en proefexamens te wat je moet weten over het verkeermet een eenvoudig handboekhoe je de leerstof best doorneemt In kleine groepen van gemiddeld twaalf mensen.

Beste Theorie Cursus

Voor wie?– Iedereen die zich wilt voorbereiden op het theorie examen.– Iedereen die verplicht is om 12 uur les te volgen (na 2 x niet geslaagde theorie examens) Categorie B (auto) Categorie AM (bromfiets) Categorie G (tractor) Onze werking: 1. Groepssessie 12 uur les: dit bestaat uit 4 les momenten van 3 uur.2 - Direct Slagen - Auto theorie in 1 dag!. Privéles (uurtarief) : Deze zijn alle weekdagen mogelijk tussen 8 u en 18 u. Deze lessen zijn ook mogelijk in het Engels. 3. Online oefenen Vanaf 01. Auto Theoriebewijs met Examengarantie. 06.2017 zal in het theorie-examen een onderscheid worden gemaakt tussen zware overtredingen en lichte fouten. Zware overtredingen zijn: - alle overtredingen van de derde graad (bv.

Theorie Cursus Personenauto - Rijopleidingen

de bevelen van een politieagent niet naleven); - alle overtredingen ten aanzien van het overschrijden van de toegelaten maximumsnelheid. Het theorie-examen zal nog steeds bestaan uit 50 vragen, waarbij de kandidaat minimum 41/50 moet behalen. Bij een zware overtreding worden 5 punten afgetrokken en bij een lichte fout één punt.

Bij 2 zware overtredingen wordt de kandidaat onmiddellijk uitgesteld. Theoriecursus in 1 dag autorijbewijs ervaringen?.

Auto Theorie Cursus En Examen In 1 Dag

Het getuigschrift van onderricht dient voorgelegd te worden vanaf het derde theorie-examen categorie B. De lessen gevolgd in het kader van rijbewijs op school worden hierbij niet in rekening gebracht. Het theorie-examen voor de categorieën AM en G bestaat uit 40 meerkeuzevragen waarvan er minimum 33 juist dienen beantwoord te worden om te slagen.

Voor de formaliteiten is het uiteraard wel handig om naar ons kantoor te komen in Turnhout. Voor extra informatie over het theorie-examen, kunt u hier vinden. Direct Slagen - Auto theorie in 1 dag!. Voor informatie mag je ons natuurlijk ook bellen of een bericht sturen via whatsapp. Aanmelden kan via het aanmeldformulier..

Snel Je Auto Theorie Halen?

Om te beginnen moet je via het inschrijfformulier van aanmelden. Je kiest je gewenste locatie uit en de datum die jouw het beste uitkomt. Direct Slagen - Auto theorie in 1 dag!. Hierna krijg je vrijwel direct een bevestigingsmail. Een paar dagen voor de dagcursus auto theorie krijg je een e-mail met daarin wat oefeningen om je nog beter voor te bereiden.

Je hoeft voor de rest helemaal niets meer te regelen. Wij zorgen ervoor dat het theorie examen bij het CBR ook gereserveerd wordt. Op de cursus dag zelf wordt je rond 07. 00 uur verwacht en geven de docenten tot 13. 30 ~ 14. 00 uur les. Dit is afhankelijk van de groep en locatie.

Spoedcursus Auto Theorie 1-daagse

Na een ochtend/middag te hebben gehad is het tijd om het examen af te nemen! Spannend maar wij weten vrijwel zeker dat iedereen slaagt! Wil je dit ook meemaken? Of heb je vragen? Stel ze gerust of neem contact op! .

Een rijbewijs geeft je de vrijheid om overal heen te gaan. Maar voor je dat pasje in handen krijgt, moet je wel eerst je theorie-examen halen. Het theorie gedeelte is niet het meest spannende gedeelte van je rijlessen. Toch heb je deze kennis wel hard nodig om veilig de weg op te gaan.

Theorie Cursus Met Slaagkans, Succesvol Auto Theorie Leren!

Autotheorie Leren - Lesmateriaal Van Rijopleiding  Personenwagen Cat. B: Theorie - Rijschool - Sint-Niklaas

Verkeersborden maken deel uit van het verkeer om weggebruikers meer informatie te geven over hun omgeving. Zo weet je wanneer je een voorrangsweg nadert, waar je mag parkeren en wanneer je dichtbij een school bent. Je weet dus dat je voorzichtig moet zijn met overstekende kinderen. Verkeersborden zorgen er dus voor om het verkeer een beetje te handhaven.

Meer van Autoscout24

Navigation

Home

Latest Posts

O.z. Lichtmetalen Velgen

Published May 23, 22
3 min read

Originele Oz Rally Racing Velgen

Published May 20, 22
7 min read

Elektrische Scooter Kopen

Published May 18, 22
6 min read